Varför Zomna?

När det är dags för dig att köpa en bäddmadrass så finns det idag flera olika återförsäljare som alla säger att de har de bästa madrasserna till de lägsta priserna. Så varför ska du då välja Zomna framför alla deras konkurrenter?

Om du bestämmer dig för att köpa din bäddmadrass eller kombimadrass av Zomna så kommer du nästan alltid att hitta en billigare madrass än hos de andra återförsäljarna som erbjuder dig olika madrasser. När du handlar hos Zomna så har de tagit bort nästan alla mellanhänder vilket gör att de alltid kan pressa ner priserna så att de ska få så nöjda kunder som möjligt. Denna återförsäljare kan erbjuda dig bäddmadrasser som kostar dig mindre än hälften av det du hade fått betala hos någon av deras konkurrenter.

När du väljer att köpa din bäddmadrass av Zomna så kan du också alltid lita på att du kommer att få valuta för dina pengar. För även om Zomna pressar ner sina priser för att ge dig som kund ett så bra erbjudande som möjligt så betyder inte detta att de kompromissar med kvalitén på sina madrasser. När du handlar hos Zomna så kommer du att få en kombi- eller bäddmadrass som är gjord utav tryckavlastande skum som är formgjutet för att det ska forma sig efter just din kropp. Deras bäddmadrasser har också ventilerande luftkanaler och ett temperatur reglerande överdrag som gör att du verken kommer bli för kall eller för varm under natten.

Till skillnad ifrån många andra företag som tillverkar tryckavlastande viskoelastiska madrasser så använder Zomna inga kemiska lösningsmedel när de tillverkar sina bäddmadrasser. Detta är både miljövänligt och betydligt bättre för dig som är allergiker eller dig som helt enkelt inte vill utveckla en allergi. Ibland så kan kemiska lösningsmedel faktiskt göra så att du utvecklar en allergi, så att välja en bäddmadrass som har tillverkats utan dessa lösningsmedel är alltid bättre för dig och för miljön.

Om du bestämmer dig för att handla hos Zomna så kommer du att få en nöjd kund garanti vilket gör det mycket enklare för dig att lämna tillbaka en vara som du inte är nöjd med. Om du skulle beställa hem en madrass som inte matchar dina krav så kan du alltid skicka tillbaka din vara inom 30 dagar och då kommer du att få en full återbetalning på det som du betalade för din bäddmadrass.

Har du köpt hem en madrass från Zomna så kommer du inte bara ha en nöjd kund garanti utan du kommer också att få en så kallad fabriksgaranti. Denna garanti gäller i tio år vilket visar hur säkra företaget är på deras produkt. Till skillnad från vissa konkurrenter där garanti nivån sjunker varje år så erbjuder Zomna dig som kund en fullständig materialgaranti under alla dessa tio år.