Om Zomna

Om du aldrig tidigare har hört talas om återförsäljaren Zomna så kan du bara läsa vidare för att få reda på allting som du behöver veta om detta företag. Zomna är en återförsäljare som har en väldigt lång erfarenhet inom friskvård och rehabilitering.

Grundaren av Zomna, Håkan Norebrink, är en certifierad massageterapeut som varje dag tar hand om patienter som har nack- och ryggbesvär. Eftersom han ville erbjuda en chans för alla med dessa problem att minska deras smärtor så grundade han Zomna. Men självklart så är det inte bara dem med rygg- och nackbesvär som ska kunna njuta av de bäddmadrasser som Zomna erbjuder utan dessa madrasser finns till för alla som vill kunna köpa en bädd- eller kombimadrass av hög kvalitet till ett lågt pris. Zomna är ett företag som erbjuder dig som kund ett brett utbud utav olika tryckavlastande och ergonomiska madrasser och kuddar.

Zomna är en del utav Henor AB som har funnits sedan 2005. Om du vill läsa mer om varför du egentligen ska välja Zomna och inte någon av företagets konkurrenter så kan du alltid läsa mer om detta på vår hemsida.