Kombimadrass

Du kanske har märkt av att din nuvarande säng snabbt har blivit för mjuk och att du allt för ofta vaknar upp med en öm rygg. Om du har en säng som helt enkelt är för gammal, utsliten och alldeles för mjuk så kan en kombimadrass vara det bästa alternativet för dig. Du kanske redan har letat på nätet efter en billigare bäddmadrass men för dig som har en äldre säng med ett mjukt underlag så är det nästan alltid bättre att lägga ut lite mer pengar på en kombimadrass eftersom detta är en madrass som passar bättre för en mjuk säng.

När du köper en kombimadrass med hjälp av oss så kommer du att få en madrass där topplagret är sju centimeter formgjutet tryckavlastande ”memory foam”. Detta första lager är sedan direkt gjutet på en åtta centimeter tjock bas som är gjord utav polyuretan. Detta är ett väldigt miljövänligt alternativ och också en väldigt hållbar lösning eftersom madrassen inte är ihopsatt med hjälp av lim. Bäddmadrasserna från Zomna är inte utskurna ifrån stora block av skum utan dessa kombimadrasser är redan från början individuellt gjutna i rätt storlek. Om du bestämmer dig för att handla en madrass via vår hemsida så kommer du snabbt att märka hur smidig det verkligen är. När du köper en kombimadrass från oss så behöver du bara placera den på din sängstomme när den har blivit levererad hem till dig och sedan är det bara att inviga din nya säng. Du behöver alltså ingen annan bäddmadrass om du väljer att köpa denna kombimadrass.

En stor skillnad när du väljer att köpa en kombimadrass med hjälp av oss är såklart det billiga priset men också det faktum att du kommer få en betydligt bättre sömnupplevelse. Med de madrasser som vi rekommenderar så kommer du att sova med en rak ryggrad samtidigt som kombimadrassen såklart kommer att forma sig efter just din kropp. Den bäddmadrass som du klickar hem här kommer att ge dig en förträfflig sömn under många år framöver och du kan säga hejdå till din ömma rygg och obekväma och utslitna madrasser.

Här kan du läsa mer om kombimadrasser.