Bäddmadrass

Även om du precis har köpt en ny säng så betyder inte det att du faktiskt har den madrass som du behöver. Om du har problem med ryggen eller helt enkelt vill hitta en tryckavlastande bäddmadrass som kommer att ge dig en bekvämare sömn så är det inte alltid så lätt att hitta en madrass som faktiskt kommer vara snäll mot din plånbok. Men om du vill hitta en bäddmadrass som verkligen kommer att passa dina behov så har du hittat helt rätt. Med vår hjälp så kommer du att hitta flera olika bäddmadrasser som bara kommer kosta dig ett par tusenlappar, vilket är betydligt billigare än vad andra återförsäljare kan erbjuda dig.

Men om du bestämmer dig för att köpa en tryckavlastande bäddmadrass med hjälp av oss så kan du också räkna med att du kommer att få valuta för dina pengar. När du handlar hos oss så kan du vara säker på att du kommer sova bekvämt. De madrasser som vi säljer tillverkas av så kallat formgjutet viskoelastiskt skum. Eftersom detta skum är formgjutet så kommer det ge dig en skönare känsla och hålla längre än de bäddmadrasser som masstillverkas och där skummet är utskuret ur större block.

Eftersom detta skum är tillverkat för att forma sig efter just din kropp så kommer du snabbt att märka att alla dina tryckpunkter neutraliseras och att du faktiskt kommer uppleva en känsla av tyngdlöshet. Att dina olika tryckpunkter neutraliseras kanske inte låter så viktigt, men det gör så att du till exempel kommer få en bättre blodcirkulation, att dina muskler slappnar av och att du slipper vrida och vända på dig för att hitta en bekväm sov position. Med de madrasser som vi erbjuder dig så kommer din ryggrad att hålla sig rak under hela natten vilket gör att du som har problem med ryggen kommer att få en bättre sömn.

Många kan känna sig antingen för varma eller för kalla när man sover vilket ibland kan leda till att man vaknar under natten. Men på dessa bäddmadrasser så finns det ett så kallat SmartClima-överdrag som finns till för att suga upp den överskottsvärme som din kropp kan avge under natten. Detta hjälper dig som är varm när du sover, men detta överdrag avger också värme för dig som är kallare när du sover. Om du vill veta mer om denna PCM-teknologi så kan du hitta mer information om den på vår hemsida.

Läs mer om Zomnas bäddmadrasser här.